Kello jo yli yksitoista ja vasta sain raahauduttua ylös. No oikeasti heräsin jo kuuden maissa, käytin koiran pissalla yms. ja painuin takaisin pehkuihin. Jätin Sepe-koiran naruun rappusten pieleen ja oven auki niin että se kahdeksan maissa rapisteli makuuhuoneen oven takana. Päästin sen sisään.
  Aviomiestä ei ole näkynyt missään aamukuuden jälkeen. Kymmenen maissa puhelin soi ja hän ilmoittaa olevansa äitinsä kotipaikassa omenoita keräämässä ja pysähtyvänsä kotimatkalla niitä Huoltikselle myymään. No niin ne toiset. Onnea vaan. Nö mä herässin tähän puheluun. Otin lääkkeet, laitoin kipugeeliä selkään, yritin nukkua. Ei tullut uni. Nousin lopulta ylös ja laitoin teeveden tippumaan. sitten nettiin. Veikkaus ei ole vieläkään huomioinut eilistä formulamokaa. Massa julistettiin voittajaksi Hamiltonin sijaan. Mä veikkasin Massaa muutamalla eurolla ja odottelen nyt rahojani.
  Tee on vielä juomatta. Laitan pari voileipää, tarjoan Sepelle aamupalaa ja sitten suihkuun. Suihkuun menoa olen lykännyt ja lykännyt, mutta nyt on PAKKO.